fbpx
MENU

Trouwfotograaf in Bree – Sofie & Jordy

Ik denk dat al mijn koppels het wel kunnen beamen: een trouwfeest organiseren is echt een serieus werk. Je lief is op een knie gegaan, de datum ligt vast. Then what? Je gaat op zoek naar de perfecte locatie voor jullie huwelijk. Je begint aan de eeuwige miserie van het samenstellen van een gastenlijst. Goed eten kan natuurlijk ook niet ontbreken. En dan denk ik verder nog aan die trouwjurk, het kostuum, bloemen, de inkleding van de ceremonie en zaal, geloften schrijven, getuigen kiezen, haar en make-up, Pinterest afschuimen voor de origineelste weggevertjes… En voor ik het zelf zou vergeten, ook een trouwfotograaf vinden die perfect bij jullie past is niet altijd even simpel. Safe to say, er kruipt wel wat tijd in.

Beeld je even in dat je dat allemaal moet doen van de andere kant van de wereld! High school sweethearts Sofie & Jordy kregen het méér dan voor elkaar. Enkele jaren geleden vertrokken de twee namelijk met de Noorderzon naar Dubai, waar ze intussen een heel fijn leventje opgebouwd hebben. Maar toen Sofie & Jordy zich verloofden, werd toch al snel duidelijk dat ze hun trouwfeest het liefst zouden vieren met zo veel mogelijk van hun favoriete mensen om hen heen. Enter WEDSTOCK!

Met de hulp van een hele hoop familie en vrienden aan het thuisfront in Bree, boksten Sofie & Jordy een echte festival wedding in elkaar. In de wei van Sofie’s ouders werd een tent neergeplant, hooibalen werden overtrokken met kleurige dekentjes, stoffen festivalbandjes werden uitgedeeld en er werd natuurlijk ook plaats gemaakt voor een gezellige camping. Aan alle details werd gedacht!

Na drie jaar verloving was de dag dan eindelijk daar. Van het plukken van verse bloemen voor in het haar van de bruidsmeisjes, de verrassingspaardenkoets die de hoek om kwam, de waterval aan tranen tijdens de speech van Sofie’s vader (guilty!), en de zus van de bruid die iedereen met de mond open achterliet met haar versie van True Colours, tot het onderbreken van de geloften omdat zowel bruid als bruidegom echt héél dringend naar het WC moesten, mijn eigen kleine moment de gloire (denk Beyoncé op een hoogtewerker), en de helft van de aanwezige venten met de broek op hun kniëen. Het was ongelofelijk. <3

MUA: Touch of Blush
Haar: Level up 4 You
Trouwjurk: Linea Raffaelli
Schoenen van de bruid: Simmi London
Kostuum bruidegom: Tailor in Dubai
Schoenen van de bruidegom: Etnies
Bloemen: Green Greetz
Catering: Meals on Wheels, ‘t Rorenijsje

CLOSE