fbpx
MENU

LISE & ARNOUT

Eén ding wisten we zeker, we waren niet op zoek naar een klassieke huwelijksfotograaf. Wel naar iemand die de dingen anders in beeld durft te brengen en oog heeft voor de kleine momenten. Zoë is daar wonderwel in geslaagd, het resultaat heeft ons tot tranen toe bewogen.

Met haar Limburgse warmte slaagt ze er ook in iedereen te charmeren en zich onopvallend onder de gasten te begeven. Arnout en ik voelen ons niet altijd op ons gemak voor de camera, maar dankzij Zoë hebben we allebei genoten van onze fotoshoot. En ook het resultaat mag er wezen! Haar eigenwijze blijk op de realiteit en gevoel voor kader maken van haar een topfotograaf.

01
05

SOFIE & JORDY

Zoë is zo’n heerlijke, lieve en enthousiaste dame! Door haar aanstekelijk enthousiasme heeft ze ongelofelijk mooie foto’s van ons weten vast te leggen op onze trouwdag. Zelfs mijn man, die normaal nogal ongemakkelijk en geforceerd op foto’s staat, is helemaal ontdooid en was zo op zijn gemak! Hij heeft samen met Zoë de hele tijd mopjes liggen maken, heerlijk! Ook de foto’s die daarna gemaakt zijn met vrienden en familie zijn zo mooi en spontaan!

Ik kan echt niet anders dan Zoë heeeeel hard aan te raden aan iedereen die nog een fotografe zoekt!

02
05

LISA & YVES

Zoë's stijl is uniek en het resultaat dan ook fantastisch. Daarbovenop voelden we geen ongemakkelijke toestanden die je zou verwachten als iemand constant foto's neemt van je, integendeel. We voelden ons zodanig op ons gemak dat de fotoshoot voor ons ook heel romantisch was. Dat kan alleen als de fotograaf ook een leuk persoon is. In 2022 doen we dit zeker opnieuw met ons groot feest.

03
05
Trouwfotograaf Diksmuide park dansen huwelijk trouwkleed

ANNE-SOPHIE & BERT

Zoë is een toffe madam, maar vooral een fantastische huwelijksfotografe! Haar enthousiasme stelt je direct op je gemak. Ze let op allerlei details terwijl je zelfs bijna vergeet dat ze er is. Op en top spontane foto's dus! Wij zijn heel erg tevreden over onze huwelijksfoto's dus... zeker aan te raden!!

04
05

MATILDE & STEFAAN

Superbehulpzaam, positief, professioneel! Prachtige foto’s met net dat tikkeltje anders. 100% aan te raden!

05
05
CLOSE