fbpx
MENU

Connecterra love shoot in winters licht

An-Sofie liet er geen gras over groeien om me te contacteren toen Ruud eindelijk die ring tevoorschijn gehaald had. Ik kijk er nu al kei hard naar uit om hun trouw te fotograferen, maar eerst werd ik ook nog ingeroepen om fijne verlovingsfoto’s te maken.

Op een zondagochtend in december spraken we af om naar Connecterra te gaan in Maasmechelen, een van mijn favoriete locaties in Limburg. Ik noem het zelf altijd “het Zweden van België” haha! Het uitzicht vanop die grindheuvels doet toch elke keer weer mijn mond openvallen.

Toegegeven, het weer was die ochtend niet ideaal, maar van een paar windstoten en druppels zouden we ook niet vergaan, toch? Fast forward 20 minuten. Volledig verkleumd kruipen we terug in de auto, de natte slierten haar tegen ons voorhoofd geplakt alsof we al 2 maanden geen douche meer gepakt hadden. Dat was toch iets steviger dan de miezer die we verwacht hadden haha! Dan maar snel een nieuwe datum geprikt!

Bij poging 2 hadden we gelukkig een pak meer chance: van dat ideaal wazig winterlicht waar volgens mij elk fotografenhart een sprongetje voor maakt. Hier beneden een paar van mijn favoriete foto’s van de sessie.

CLOSE