fbpx
MENU

Love shoot in Oudsbergen – Lore & Matheas

Een sessie op de Oudsberg van ondertussen al een jaar geleden (woeps!) die toch al heel lang op mijn lijstje stond om eens met jullie te delen.

Lore en ik kennen elkaar al zo goed als ons hele leven. We zaten samen in het kleuterklasje en op mijn vijfde verjaardagsfeestje reed ze met een tractor rond in mijn achtertuin met kameraadje Stef in de laadbak. Voor je mijn ouders afdoet als onmensen, ‘t was een plastieken gevaarte op kleuterformaat…

Vele jaren later, 22 om precies te zijn – wacht een momentje terwijl ik hyperventileer in een hoekje – zijn we nog steeds vriendinnen ondanks dat ik al een jaar of 8 aan de andere kant van het land woon. We horen elkaar misschien niet elke week maar wanneer we de kans krijgen smaakt een Gin & Tonic samen nog altijd even goed!

Intussen is Lore al meer dan 6 jaar samen met Matheas. Het was misschien nét geen liefde op het eerste zicht – Lore zag Matheas immers voor het eerst toen hij verkleed was als vrouw aan de rand van de maatschappij op BKV, een animatorcursus van de KSA – maar intussen wonen ze samen en hebben ze een gigantisch konijn met de naam Boris, dus dat is méér dan goed gekomen!

CLOSE