MENU

Hannelore & Riek

Mijn eerste trouwreportage van 2018 was er meteen eentje die ik niet snel zal vergeten. Hannelore & Riek hadden 7 jaar geleden al voor elkaar gekozen maar maakten het eind april officieel met een van de mooiste misvieringen die ik al mocht meemaken en natuurlijk een knaller van een feest!

‘s Morgens werd ik in Zwijndrecht met open armen ontvangen door Hannelore’s classy oma, een bloemiste in hart en nieren (en daarbij ook nog een echte party animal – check de feestfoto’s!). Het kon ook niet anders dan dat ze ook voor haar kleindochter alles uit de kast haalde om haar dag die extra persoonlijke toets te kunnen geven. Bruidsboeket, boutonnières, bloemstukken in de kerk, tafelaankleding, alles nam ze voor haar rekening!

Het was niet alleen die fleurige personal touch die het huwelijk van Hannelore & Riek zo memorabel maakte. Overal waar je keek vond je wel iets terug dat je aan het koppel kon linken of kleine details die hun relatie typeerde. Zo kon je er niet naast kijken dat de twee elkaar jaren geleden leerden kennen op de KSA. De kerk zag blauw van de KSA uniforms, de ijsjes na de misviering werden uitgedeeld door hun vrienden van het eerste uur en de shoot zelf vond plaats tussen de bloesems (yay, april!) vlak naast het domein van hun KSA groep.

En dan die misviering, wauw! Om heel eerlijk te zijn is de kerkelijke dienst normaal gesproken nooit mijn favoriete deel van de dag. Hannelore & Riek wisten echter alle clichés volledig uit de weg te gaan en maakten er een super persoonlijke viering van met een vrolijke pastoor die helemaal mee ging in het verhaal van de trouwers, een bevriend pianist die hun favoriete hits vertaalde naar “church approved” meewiegers, Riek’s oma die er op het laatste moment toch kon bij zijn dankzij de Wens Ambulance, de persoonlijke en gemeende speeches van familie en vrienden, en dan die mooie, mooie geloften. Weinig aanwezigen hielden het droog en ik moet toegeven dat ook ik me bij momenten toch achter mijn camera moest verstoppen.

Met zo’n vliegende start zal het je vast niet verbazen dat de rest van Hannelore & Riek’s dag ook niets minder dan buitengewoon was. Op toplocatie Hof ten Damme werd er nog meer dan overvloedig getoast, heerlijk gegeten en kei hard feest gevierd tot in de vroege uurtjes. A day to remember!

Jurk: Farah Love
Kostuum: Café Costume
Bloemen: Hannelore’s oma
Feestlocatie: Hof ten Damme

CLOSE