fbpx
MENU

Familiefotograaf in herfstig Sint-Martens-Latem

Charlotte wilde graag wat nieuwe familiefoto’s met haar gezin en hun extreem schattige Rottweiler puppy Sven. We hadden daarom afgesproken een klein tochtje te gaan maken door het Latemse herfstgebladerte.

Nog voor ik de plek bereikte waar we elkaar gingen ontmoeten, hoorde ik Alexine & Mathis al wild ravotten. Dat was voor mij meteen de ideale inleiding. Wanneer ik op pad ga met een familie vind ik het zalig om gewoon op de achtergrond te blijven en vast te leggen wat er zich voor mijn ogen afspeelt.

Bij Laurens, Charlotte, Mathis en Alexine ging dit helemaal als vanzelf. Mathis en Alexine kwamen met de wildste ideeën op de proppen, en dat maakt mijn job natuurlijk echt heel easy. Hier en daar wat bijsturen, maar in 45 minuten was deze zalige familiesessie ingeblikt!

Een zondagse herfstwandeling in de bossen van Sint-Martens-Latem, dat het gezellig was met de familie Vasbinder!

CLOSE