fbpx
MENU

Trouwfotograaf in de Voerstreek – Ellen & Joey

Trouwfotograaf Ellen & Joey in Gingelom, openingsdans met sparklers.

Voor de wet was het al sinds mei in kannen en kruiken, maar het échte feest werd gevierd op 26 augustus met de hele familie en de beste vrienden erbij. Ellen & Joey’s dag ging van start met een intieme ceremonie diep in de Limburgse fruitstreek in het heuvelachtige Montenaken. Onder een – tegen alle verwachtingen in – stralend zonnetje werden er herinneringen opgehaald, schone nummers gespeeld, prachtige gedichten voorgedragen en natuurlijk ook een paar ringen om vingers geschoven.

Na een gezellige receptie en heerrrrrlijk varkentje aan het spit op feestlocatie La Jouissance, stal ik een momentje van Ellen & Joey’s tijd om samen wat foto’s te gaan nemen. De zon was al bijna volledig weggezakt aan de Stepskapel, maar gelukkig konden we toch nog profiteren van de laatste gouden momentjes. Een hele reeks schone beelden later bracht ik ze terug naar de zaal, net op het tijd voor een rondje dessert.

Niet veel later gingen de lichten uit en de sterrestokjes aan. Ellen & Joey openden de dansvloer in stijl en terwijl de laatste noten van Al Green’s “Let’s stay together” nog niet volledig gespeeld waren begon het bij de gasten al te kriebelen. Een voorteken, want de dansvloer is geen moment leeg geweest en ik heb dansmoves gezien waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Wat! Een! Knaller!

Jurk: Sessùn Oui
Kostuum: Ted Baker
Locatie: La Jouissance

CLOSE