fbpx
MENU

Bohemian vibes op het huwelijk van Flore & Karel

Naar deze dag keek ik al een hele tijd uit! Flore & Karel hadden me op voorhand zo een schoon plaatje geschilderd, dat ik niet anders kon dan kei hard mee aftellen naar hun trouwdag. Maar natuurlijk is er momenteel nog steeds “Big C” die de ronde doet en overal roet in het eten weet te gooien.

Voor Flore & Karel was dit niet anders en dus veranderde Plan A in Plan B, op naar Plan C, om dan volle petrol voor Plan D te gaan. Uiteindelijk vierden deze twee een weekje eerder op de dag van hun wettelijk huwelijk – toevallig ook nog eens de heetste dag van het jaar.

Ondanks al die kopzorgen en last minute wijzigingen, klopte het plaatje als geen ander. En dat toch wel grotendeels dankzij DIY queen Flore! Ze stelde zorgvuldig haar eigen droogboeket samen, maakte prachtige broches en corsages voor de volledige suite, en ook de inimini bruidsmeisjes zagen eruit om op te vreten met de handgemaakte bloemenkroontjes en de zelf gestikte rokjes. To top it off toverde Flore dan ook nog eens hun eigen tuin om tot dé droomlocatie voor een intieme picknick onder hun tweetjes.

Nog steeds pijn in mijn kaken van mee te glunderen met deze twee lieverds afgelopen zaterdag. Proficiat lieve Flore & Karel!

Haar en make-up: Hair & Make-Up Evelien
Jurk: Rembo Styling
Kostuum: Café Costume
Bloemen: DIY door Flore
Lunch: In D’Halve Maan
Kever: Flore’s eerste auto a.k.a. Rudy

CLOSE