MENU

about me

OVER ZOË

Nice to meet you!

Ik ben Zoë, een Limburgse twintiger in Gent met een diepe liefde voor alles wat aaibaar is (maar toch vooral voor katten), een verslaving aan alle soorten Aziatisch eten (maar toch vooral aan Pad Thai) en een grenzeloze bewondering voor vrouwen met ballen (maar toch vooral voor Queen Bey).

Je komt me tegen op concerten, in de wijnbar of met chopsticks in de aanslag boven een plank sushi. Maar soms kan ik ook gewoon echt kei hard genieten van een dagje Netflix in de zetel met mijn sidekitty Fientje op de schoot.

Al sinds ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door fotografie en het vangen van beelden! Er gaat geen dag voorbij of ik ben met mijn camera of smartphone in de aanslag op jacht naar het perfecte plaatje. Ik schiet graag met scherp op muzikale podiumbeesten en intrigerende straatbeelden, maar mijn hart maakt toch vooral sprongetjes wanneer ik verliefde mensen voor mijn lens heb.

Ik kreeg de smaak te pakken toen ik in 2016 het huwelijk van mijn nicht mocht vastleggen en sindsdien kwam mijn fotografie in een stroomversnelling terecht. In 2017 heb ik dan na heel wat getwijfel maar vooral ook heel veel steun van familie en vrienden de sprong naar bijberoep gewaagd. Enter WOWEE ZOWEE!

Ik heb nog geen moment spijt gehad hiervan want ondertussen heb ik al een heel aantal zalige bruiloften van achter mijn lens meegemaakt en mocht ik ook al veel uitbundige gezinnetjes, lieve koppels en coole events fotograferen!

Heb je zelf ook zin gekregen in een samenwerking? Laat van je horen en misschien zitten we voor je het weet wel ideëen samen te gooien over een goeie kop koffie of een frisse Limoncello Tonica!

CLOSE